Lägenhet i Stockholm är dyrt

By Elin - Last updated: Friday, November 6, 2009 - Save & Share - Leave a Comment

Jag funderade lite över det här med att alla är så otrevliga hela tiden. Folk över huvud taget. Grannar, expediter, läkare, servicepersonal av olika slag. (Dock ej mäklare! Haha! Men man förstår ju varför…) Det är ju inte bara jag som tycker det! Ett svar som är väldigt troligt och som kan sammanfattas i ett enda ord är: Stockholm. Stockholm suger. Stockholmare är så jävla spänniga så vi kommer snart att gå av på mitten allihop. Ibland är jag inte bättre själv och jag vet att man inte mår bra av att vara så heller. På skoj började jag därför titta på bostadsrätter i Linköping. “Vasastaden, 38 kvm” och så ett sjukt lågt pris. Typ: “Var bor du då?” “I Vasastan på 38 kvadrat.” (Lyssna hur det låter!) Rock’n'roll!

Posted in Uncategorized • Tags: Top Of Page

Write a comment