Lägenheter i Stockholms innerstad

By Elin - Last updated: Monday, November 9, 2009 - Save & Share - Leave a Comment

Jag har inte slutat att titta på lägenheter, men jag tycker inte att det är så kul längre. Förutom den gamla vanliga sökningen har jag nu börjat söka på lägenheter i Stockholm i innerstan – för samma summa som jag tänkt mig kan man trots allt få någonting på typ 25 kvadrat. Vadå då, en del säger ju att läget är det viktigaste av allt och det är väl sant någonstans? Och vad är ett bättre läge om inte Stockholms innerstad? Jag vet inte varför jag har börjat kolla sådant helt plötsligt, jag försöker väl minska mina krav lite, eller så har jag omedvetet börjat driva med hela prylen. “Wohoo! Kolla här! 12 kvadrat i Vasastan – endast 400 spänn i månaden!” sitter jag och tänker. 12 kvadrat är fan vad mitt rum är på nu, vilken klaustro att bara ha 12 kvadrat!

Posted in Köpa lägenhet • Tags: , Top Of Page

Write a comment