Andrahandskontrakt i Stockholm

By Elin - Last updated: Thursday, November 5, 2009 - Save & Share - Leave a Comment

Nu har det inte kommit in några intressanta lägenheter alls denna vecka och jag har av någon anledning börjat tröttna på tanken att försöka hitta någonting. Tyvärr har jag ju inget annat vettigt alternativ förutom andrahandskontrakt men det är ju jobbigt att hålla på med det i flera år. Felet med mig är att jag har haft för höga krav. Jag borde ha nöjt mig med vilket kyffe som helst, för det tycks alla andra göra. Jag har säkert redan skrivit det förut, men en kompis till Stefan brukar vara med i budgivningar utan att ha sett lägenheterna! Först tyckte jag det lät sjukt, men sen insåg jag att man måste ta det kallt. Man ska inte bry sig för mycket om hur det ser ut för då hittar man inget. Felet med mig är som sagt att jag råkar tycka, att köper man någonting för så mycket pengar så ska det vara något bra. Inte 100% bra, men väldigt bra helt enkelt. Den tanken blir en svårighet i det här sammanhanget.

Posted in Budgivning, Köpa lägenhet • • Top Of Page

Write a comment