Mitt bostadssökande i Stockholm

By Elin - Last updated: Saturday, August 1, 2009 - Save & Share - Leave a Comment

Hej! I den här bloggen tänkte jag att ni skulle få följa mig när jag söker bostad i Stockholm. Jag hade tänkt köpa en lägenhet, helst i någon närförort. Jag har inte så höga krav vad gäller läge – jag kan tänka mig att bo nästan vad som helst så länge det är inom tunnelbanan och inte är alltför långt ifrån Stockholm. Lägenheten bör helst vara en tvåa men en etta eller 1,5:a skulle egentligen räcka bra för mig.

Jag har valt att köpa lägenhet eftersom det är en bra investering plus att man då får mer frihet i sitt boende. I en bostadsrättsförening kämpar ju alla för att hålla det så trivsamt som möjligt och för att hålla månadskostnaderna så låga som möjligt.

Min mamma, pojkvän och kompisar kommer säkert att följa med på visningar. Alla har väntat så på att jag äntligen ska köpa en lägenhet!

Posted in Köpa lägenhet • Tags: Top Of Page

Write a comment