Privat visning i Kista

By Elin - Last updated: Thursday, October 22, 2009 - Save & Share - Leave a Comment

Morsan och jag möttes på t-banan vid Stadshagen för att åka till Kista och kolla på en lägenhet. Jag hade ringt en mäklare och bokat tid för privat visning. Den öppna visningen hade tydligen redan varit. Kista var fint och fräscht, nästan bara sjuttiotalshus, väldigt många bostadsrätter. Lite förvirrande att hitta mellan gårdarna men det gick till slut.

Mäklaren var trevlig och gav oss dessutom en hel del info om Kista. Det finns ett bra och ett mindre attraktivt område. Den här lägenheten låg i det mer attraktiva området. Hehe, då tänker jag direkt att det bara är något folk har fått för sig och att man kanske får mer för pengarna i det mindre attraktiva området. Tydligen brukar det bli rätt höga priser där men jag tror inte det kommer alls lika mycket folk som till t.ex. Enskede och Midsommarkransen. Det var bra att vi tittade på den här lägenheten för väldigt många lägenheter i Kista har precis den planlösningen. Tvåa på 44 kvadrat, öppet mellan kök och vardagsrum, hyfsat stort sovrum. Det var en hel del att fixa i den lägenheten. Spisen var gammal, ett golv var fult, badrummet var inte kaklat och hade rostiga ränder utefter golvet, sprickor i taket osv. Det var också rätt så mörkt. Jag vet inte heller om jag gillar planlösningen. Att ha köket i vardagsrummet är ju inte att föredra. Egentligen tycker jag att det är bättre att ha stor sovalkov och bara ett rum och stort kök, men jag kanske kan lära mig att gilla det där också. Nej, vi fortsätter att kolla! På söndag på söndag på söndag…

Posted in Köpa lägenhet, Mäklare, Visning • Tags: , , , Top Of Page

Write a comment